Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4800g6048kcal528g14.4g432g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1040g3640kcal124.8g738.4g21.8g31.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 320g1184kcal59.2g35.2g69.4g97.3g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 160g568kcal0.5g0g64g0g
Korppujauho 224g820kcal23.5g167.8g2.3g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15968g35841kcal1480.4g4689.2g1179g281.6g
Valittu annoskoko7984g17921kcal740.2g2344.6g589.5g140.8g
Annoskoko puolitettuna3992g8960kcal370.1g1172.3g294.8g70.4g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256