Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 600g2197kcal62.9g449.4g6.2g31.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1600g960kcal51.2g113.6g32g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)504g1008kcal20.2g176.4g15.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g480g696kcal61g1.5g54.1g0g
Lohi tuoresuolattu 4000g7186kcal967.6g0g368g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15968g24094kcal2325.8g1481.8g950.8g63.6g
Valittu annoskoko7984g12047kcal1162.9g740.9g475.4g31.8g
Annoskoko puolitettuna3992g6024kcal581.5g370.5g237.7g15.9g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86281