Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 131g160kcal27.9g0g5.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g88g22kcal3.7g3.7g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)61g215kcal9.8g39.2g1.6g3.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g55g153kcal10.4g0g12g0g
Ranskankerma Valio66g184kcal1.6g2.3g18.4g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1561kcal107.8g95.8g82.6g9.6g
Valittu annoskoko800g780kcal53.9g47.9g41.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna400g390kcal27g24g20.7g2.4g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597