Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2399g3767kcal523g0g170.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3599g2740kcal67.7g557.8g7.2g36g
Porkkana 720g235kcal4.5g40g1.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.5g1.4g12.2g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Maustepippuri, annos 1g48g1.4kcal0g0g0.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 26g56kcal7.9g1.7g1.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g14207kcal1242.4g1291g367.2g154g
Valittu annoskoko7992g7103kcal621.2g645.5g183.6g77g
Annoskoko puolitettuna3996g3552kcal310.6g322.8g91.8g38.5g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839