Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2975g2265kcal55.9g461.2g6g29.8g
Lanttu 524g151kcal5.2g24.1g1.6g9.4g
Porkkana 795g260kcal4.9g44.2g1.6g20.3g
Soijakastike 360g217kcal18.6g34.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2281g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g96g519kcal0.2g0.3g57.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha961g1595kcal182.5g0g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g10013kcal534.6g1128g326.4g119g
Valittu annoskoko7992g5007kcal267.3g564g163.2g59.5g
Annoskoko puolitettuna3996g2503kcal133.7g282g81.6g29.8g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877