Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 940g3226kcal95.8g658.2g11.3g32.9g
Margariini 60%, keskiarvo 723g3852kcal2.4g2.5g434g0g
Juusto, keskiarvo 1447g5062kcal362.1g3.6g400.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1447g490kcal44.3g70.9g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 1193g1702kcal149.2g3.6g122.3g0g
Tonnikala öljyssä 1085g2059kcal294.2g0g97.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1157g1194kcal39.9g208.3g12.3g33.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g35169kcal1975.8g1894.2g2159.2g133g
Valittu annoskoko7992g17585kcal987.9g947.1g1079.6g66.5g
Annoskoko puolitettuna3996g8792kcal494g473.6g539.8g33.3g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453