Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 936g3799kcal0g935.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 936g3212kcal95.4g655.2g11.2g32.8g
Voi, 1 tl, 5 g720g5256kcal7.2g7.2g576g0g
Mustikka metsä- 2520g1109kcal12.6g161.3g15.1g83.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1800g1008kcal153g90g3.6g0g
Kaurahiutale 288g1078kcal41.8g164.2g21g28.8g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g33183kcal818g4030.8g1416.2g289.6g
Valittu annoskoko7992g16592kcal409g2015.4g708.1g144.8g
Annoskoko puolitettuna3996g8296kcal204.5g1007.7g354.1g72.4g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271