Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1082g5953kcal10.8g10.8g649.5g0g
Sokeri 253g1025kcal0g252.3g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl419g553kcal54.8g1.3g34.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1642g5746kcal197g1165.6g34.5g49.3g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1443g4763kcal101g187.6g389.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1082g3031kcal27.1g37.9g303.1g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1256g1657kcal164.5g3.8g104.2g0g
Sokeri 613g2490kcal0g612.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g58g231kcal0g57.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 144g483kcal0.1g117.8g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g51864kcal1110.6g4894.2g3031.6g102.6g
Valittu annoskoko7992g25932kcal555.3g2447.1g1515.8g51.3g
Annoskoko puolitettuna3996g12966kcal277.7g1223.6g757.9g25.7g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259