Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1502g391kcal23.4g34.6g7.5g43.6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.9g0g
Vesi3605g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1202g3005kcal228.3g0.4g264.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1502g1653kcal34.6g46.6g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g11040kcal577g175.2g942.4g91.2g
Valittu annoskoko7992g5520kcal288.5g87.6g471.2g45.6g
Annoskoko puolitettuna3996g2760kcal144.3g43.8g235.6g22.8g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891