Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%4789g6657kcal910g0g335.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1317g1826kcal164.6g4g129.1g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.3g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Kesäkurpitsa1078g183kcal4.3g26.9g6.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)659g178kcal8.6g31.6g1.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g17828kcal2180.2g145.2g947.6g50g
Valittu annoskoko7992g8914kcal1090.1g72.6g473.8g25g
Annoskoko puolitettuna3996g4457kcal545.1g36.3g236.9g12.5g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684