Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4939g7045kcal617.4g14.8g506.2g0g
Tonnikala vedessä 898g938kcal201.5g0g13.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)359g165kcal6.1g28.7g2.9g5.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)898g2963kcal242.5g0g215.5g0g
Tomaatti, tuore898g182kcal5.4g34.1g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g22588kcal2145.8g155.2g1481.6g36.6g
Valittu annoskoko7992g11294kcal1072.9g77.6g740.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna3996g5647kcal536.5g38.8g370.4g9.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388