Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6400g14172kcal1120g0g1088g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)240g300kcal7.9g10.1g24g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g160g4.8kcal0g1.6g1.6g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Fetajuusto, Valio720g1944kcal136.8g7.2g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g34167kcal2644.4g50.8g2620.2g1.4g
Valittu annoskoko7992g17083kcal1322.2g25.4g1310.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna3996g8542kcal661.1g12.7g655.1g0.4g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923