Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Grahamjauho 1.3g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g3g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal1.2g7.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko8g19kcal0.6g3.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g231kcal7.4g44.4g1.2g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646