Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.3g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)0.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g60kcal1.2g6.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko8g30kcal0.6g3.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.3g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g375kcal7.5g41.3g17.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928