Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.1g1kcal0g0.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 4.4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0g13.8g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727