Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1.4g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g115kcal8.5g1.2g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197