Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g2.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g85kcal2.5g13.8g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194