Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1.4g1.5kcal0.3g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta2.1g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal1.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.8g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal10g12.5g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087