Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g4kcal0.4g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko8g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g23kcal2.5g2.5g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892