Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Juuriselleri 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g6kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal1.2g2.4g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411