Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4.7g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal1.8g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko8g10kcal0.9g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g129kcal11.3g1.3g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203