Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g63kcal1g8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko8g31kcal0.5g4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.3g2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g386kcal6.2g49.4g17.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925