Syyspata

LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Katjuska1976

Katjuska1976 sanoi...

Muut mausteet : \r\n\r\n3 laakerinlehteä\r\n\r\nsuolaa\r\n\r\
n10 maustepippuria\r\n\r\n1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl\r\n\r\npersiljaa


sunnuntai 01.09.2013 klo 09:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g2.7g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal1g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal6.2g3.7g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377085