Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 5.9g10kcal1g0g0.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.5g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal2.4g0g2g0g
Valittu annoskoko8g14kcal1.2g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0g0.5g0g
Arvot/100g100g175kcal15g0g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765