Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.9g1.5kcal0g0.2g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal2.5g2.5g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995