Mehevät jauhelihapihvit

Laita lämpimään veteen korppujauhot ja sipulikeittoainekset turpoamaan.

Lisää muna ja sinappikurkkusalaatti sekä jauheliha.

Mausta suolalla, chilipippurilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Muotoile taikinasta pihvejä tai lihapullia ja paista leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Sinappikurkkusalaatti Rainbow0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal1.8g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0.9g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g143kcal11.1g8.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54218