Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g45kcal1.6g5.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g22kcal0.8g2.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g280kcal10g33.8g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531