Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g0.8g1.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka2.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal1g5.2g1g0.4g
Valittu annoskoko8g18kcal0.5g2.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g216kcal6.1g31.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956