Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Cantaloupe meloni1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g74kcal1.2g3.7g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189