Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.2g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g56kcal2g0.8g5g0g
Valittu annoskoko8g28kcal1g0.4g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g344kcal12.3g4.9g30.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345