Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal6g7.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265