Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Atria kevyt jauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g0.8g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g33kcal2.4g0.4g2g0g
Valittu annoskoko8g16kcal1.2g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g203kcal14.8g2.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203