Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen3.5g4.2kcal0.6g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal1.8g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.9g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g156kcal11g15.9g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927