Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Punajuuri 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.5g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal2.2g0.6g2g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.1g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g183kcal13.6g3.7g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853