Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.4g4.4kcal0.7g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1.8g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.9g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal11.1g6.2g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550