Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.3g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kevytkerma2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g40kcal1.6g2g2.8g0g
Valittu annoskoko8g20kcal0.8g1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g242kcal9.8g12.2g17.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726