Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal2g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g139kcal12.2g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339