Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g5.2g7.3kcal0.8g0.2g0.5g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1.3g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal1.6g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0.8g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g144kcal9.9g3.7g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070