Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 7.1g9kcal1.5g0g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g20kcal3g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g10kcal1.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.8g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g124kcal18.5g2.5g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286