Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal1g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g79kcal6.1g7.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813