Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka1.9g5.7kcal0.2g1.1g0g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal0.4g2.2g0g0.6g
Valittu annoskoko8g6kcal0.2g1.1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g70kcal2.5g13.6g0g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742