Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki4.7g4.2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Kauralese 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g21kcal2.4g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal1.2g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g131kcal14.8g3.7g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396