Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g4.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g2g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal0.6g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.3g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal3.7g11g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219