Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2.9g10kcal0.4g0g0.9g0g
Broilerinfilee (Snellman)4.2g3.5kcal0.7g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal2.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.1g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g184kcal13.6g1.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231