Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g15kcal1g1g0.4g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal6.3g6.3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661