Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g2.1g5.9kcal0g1.6g0g0.1g
Saksanpähkinä 4.8g32kcal0.7g0.2g3.1g0.8g
Kookoshiutale 0.8g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g90kcal1.6g4.4g7.2g2g
Valittu annoskoko8g45kcal0.8g2.2g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna4g23kcal0.4g1.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g557kcal9.9g27.2g44.4g12.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742