Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g2.8g7.2kcal0.2g0.1g0.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi0.9g4.2kcal0.1g0.6g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g50kcal0.8g4.4g3.4g0g
Valittu annoskoko8g25kcal0.4g2.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.1g0.9g0g
Arvot/100g100g306kcal4.9g27.2g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039