Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nauris 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal2.4g4.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713