Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g13kcal1g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.1g2.4g4.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803