Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nauris 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g6kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal0g3.6g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753